سفارش تبلیغ
صبا ویژن
همواره بردبار باش که آن پایه دانش است . [امام صادق علیه السلام]
 

 

 

مرکز فرهنگی قرآنی ثامن الائمه(ع) شهرستان خوروبیابانک

آغاز ثبت نام دوره های مختلف آموزش رایانه با مدرک معتبر فنی و حرفه ای

در مرکز فرهنگی قرآنی ثامن الائمه(ع) شهرستان خوروبیابانک

1- دوره های  ICDL درجه یک و درجه دو

2- دوره های کارور عمومی رایانه شخصی

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به این مرکز واقع در شهر خور - بلوار شهدا- مجتمع ثامن الائمه(ع) مراجعه نموده یا با شماره تلفن های 8 - 7- 4224546 تماس حاصل فرمایید.

 





  • کلمات کلیدی :

  • ::: شنبه 91/9/11 ::: ساعت 6:52 عصر :::   توسط خادمان قرآن 
    نظرات شما: نظر
    گریه کردن برای امام حسین(ع) چه ثوابی دارد؟

     

     همیشه زبان، مترجم عقل بوده ولی ترجمان عشق، چشم است. آنجا که اشکی از روی احساس و درد و سوز می‎ریزد، عشق حضور دارد، ولی آنجا که زبان با گردش منظم خود جمله‎های منطقی می‎سازد عقل حاضر است.

    به گزارش سرویس دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اجر و مزد گریه برای آن حضرت بسیار عظیم و بزرگ است و خداوند خود ضامن آن می‎باشد. گریه برای آن حضرت سختی‎های زمان احتضار را از بین می‎برد.
     
    امام سجّاد(ع) می‌فرمایند: "هر مؤمنی که چشمانش برای کشته شدن حسین(ع) گریان شود به طوری که اشک بر گونه‏‌هایش سرازیر گردد، خداوند به سبب آن، او را در غرفه‏‌های بهشتی جای دهد که روزگاران درازی را در آن‌ها به سر برد1".
     
    امام صادق علیه‌السّلام به مسمع بن عبدالملک فرمودند: "آیا مصائب آن جناب (امام حسین علیه‌السّلام) را یاد می‎کنی؟ عرض کرد: بلی والله مصائب ایشان را یاد کرده و گریه می‎کنم. حضرت فرمودند: آگاه باش که خواهی دید در وقت مردن پدران مرا که به ملک‌الموت وصیت تو را می‎کنند که سبب روشنی چشم تو باشد. همچنین فرمودند: ای مسمع گریه بر احوالات حسین (ع) سبب می‎شود که ملک الموت بر تو مهربان‎تر از مادر گردد.
     
    گریه بر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) باعث راحتی در قبر، فرحناک و شادان شدن مرده، شادان و پوشیده بودن او در هنگام خروج از قبر است در حالی که او مسرور است، فرشتگان الهی به او بشارت بهشت و ثواب الهی را می‎دهند. اجر و مزد هر قطره آن این است که شخص همیشه در بهشت منزل کند2".
     
    امام رضا(ع): "بر کسی چون حسین باید که گریندگان بگریند؛ زیرا که گریستن بر او گناهان بزرگ را می‏‌زداید. حضرت سپس فرمود: چون ماه محرّم می‏‌رسید کسی پدرم را خندان نمی‏‌دید. غم و اندوه بر او چیره بود تا آن‌که 10 روز می‏‌گذشت. روز دهم روز سوگواری و اندوه و گریه او بود و می‏‌فرمود: این روزی است که حسین علیه‏‌السلام در آن کشته شد3".
     
    منبع: 
     
    1- ثواب الأعمال: 108 / 1 منتخب میزان‌الحکمة: 380
     
    2- بحارالانوار، ج44، ص289 و کامل الزیارات باب32، ص101
     
    3- وسائل‌الشیعه: 10 / 394 / 8 منتخب میزان‌الحکمة: 382




  • کلمات کلیدی :

  • ::: چهارشنبه 91/9/1 ::: ساعت 12:20 عصر :::   توسط خادمان قرآن 
    نظرات شما: نظر